dimecres, 4 de desembre del 2013

Conta'ns un conte. La Filla del Mag

Aquest dijous 6 de desembre, a la Biblioteca Oberta la Victòria mare de l'Amelie de P-4 i la Natàlia mare de l'Eva de P-4 i l'Àlex de 2n ens explicaran un conte preciós :







Un mag i la seva filla viuen en un palau preciós. Tots dos podien tenir tot allò que volien, perquè amb la màgia el mag ho aconseguia tot. El mag no deixava sortir la filla de la vall, de fet no li feia falta. El mag tot el dia llegia llibres de nigromància estudiant nous conjurs i la filla va pensar que estaria bé llegir algun llibre. El pare li va deixar tota una colla de contes i va ser així com la filla va descobrir que hi havia un altre món a part del que ella coneixia.
Els autors

Antonia Barber.- Nascuda el 1932 és autora de llibres per a nens i adults. Barber viu a Kent i Mousehole, Cornwall. Del seu llibre, The Mousehole cat se n'ha fet una pel·lícula d'animació i s'està adaptant com a musical. El seu veritable nom és Barbara Anthony. Es va graduar de la University College de Londres.
Errol Le Cain.- Nascut a Singapur el 5 de març de 1941, Errol Le Cain va ser evacuat amb la seva família l'any següent a la invasió japonesa. Va viure a l'Índia durant diversos anys abans de finalment establir-se al Regne Unit després de la Segona Guerra Mundial. Sense educació formal en art, el seu talent el va portar a dedicar-se també al cinema d’animació. El 1956, es va traslladar a Londres per seguir una carrera en l'animació. Casat amb dos fills, va morir després d'una llarga malaltia, el 3 de gener de 1989, als 47 anys. Les seves il·lustracions, plenes de petits detalls, tenen sovint un aire oriental i oníric.




Us esperem a les 16'45h!!!

Esteu tots convidats!!
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada