dijous, 19 de febrer del 2015

Activitats dels dijous a la tarda

Ja sabeu que tots els dijous a la tarda podeu venir a la biblioteca de l'escola.
L'horari és de 16.30h a 18h.

Podeu venir a mirar contes, a llegir, a fer els deures i també us podeu emportar els llibres cap a casa si teniu el carnet de la biblioteca.

i també cada dijous explicarem un petit conte en petit comité, en acabar el conte farem algun tipus d'activitat. Ho farem tots els dijous a les 17h

La setmana passada vam començar amb:


La Carlota estava tipa del rosa i d'ésser una princesa. La Carlota no volia besar gripaus per veure si eren prínceps blaus. La Carlota sempre es preguntava per què no hi havia princeses que cacessin dracs voladors o defensessin prínceps dels llops.


Un llibre fantàstic per educar en la igualtat, un conte que permet ser una nena pirata, valenta, inconformista i somiadora. Un conte en què les nenes caçadores de dracs hi tenen cabuda i no esperen un príncep blau que les besi per tenir el seu lloc al món. Un conte en què les nenes poden ser astrònomes i viatjar en globus. Dones que un dia vau ser nenes amb els genolls pelats i que us agradava enfilar-vos als arbres i que volàveu al país de mai més. Persones a qui agrada veure les coses des d'una altra realitat.
 Raquel Díaz Reguera, autora i il·lustradora, ens regala unes imatges precioses i plenes de color per deixar anar la imaginació i acompanyar la dels més petits.


Després del conte vam pintar les nostres princeses





Aquest dijous explicarem :
Un barco en el cielo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada